FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
ALDL cable stalls vehicle

 
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> General Motors
 
RR007



Joined: 22 May 2018
Posts: 2

PostPosted: Tue May 22, 2018 5:22 am    Post subject: ALDL cable stalls vehicle Reply with quote

I have an ALDL cable with USB from Red River. I can pass data into Turner Pro, but after a minute or so it causes the vehicle to stall.
Vehicle is 85 Corvette with 160 baud ECM 1226870.

I can remove the cable, and car starts back up, insert the cable, car stalls.
even with the cable not attached to PC, once its inserted in the ALDL port the car will stall.

Anyone else experience this? or have any insights? I'm suspecting issue with the cable, that is obvious conclusion.... but the cable works perfect for the first minute or 2.
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> General Motors All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)