FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
Broke My Definition File?

 
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> Report A Bug
 
XantheFIN



Joined: 29 Jul 2013
Posts: 19

PostPosted: Sat Apr 26, 2014 11:55 am    Post subject: Broke My Definition File? Reply with quote

Hello,

I have this problem AGAIN so i am now asking this whats wrong. I'll explain via pictures because i am lazy.


(Last time i rebuild definition file but i wanna know whats wrong.. i ended up this when i copy&pasted because i wanted change order of those functions and it messed things again)



I open TunerPRO and want add missing things to that Table.

ISC Airflow Multiplier Scaler for Time
ISC Airflow Multiplier Scaler for ECT



I added things and saved and want close TunerPRO...

Surprise when i open next time TunerPRO..

Definition.xdf
ECU *.BIN


ISC Airflow Table Same thing except it shows zeros.

I tested now on XP Laptop and it keeps happening. What is wrong? Rolling Eyes


Was i too mean? Was this user error?

P.S. I start rebuild from when things was not broken.. Need make backups more often.


Last edited by XantheFIN on Sat May 24, 2014 6:28 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
 

 
Mangus
TunerPro Author


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 1810

PostPosted: Fri May 23, 2014 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry I missed this. I'll take a closer look.
_________________
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
XantheFIN



Joined: 29 Jul 2013
Posts: 19

PostPosted: Sat May 24, 2014 6:36 am    Post subject: Reply with quote

Hi!

*.BIN back online..

uniqueid="0x1112" - If you think there is my error but it was me after this happened. Trying different things. But i did come over this by little rebuilding after all and not trying move things by copy&pasting (functions or Tables) inside TunerPro program.

It happened before and stayed mystery for me.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
 

 
Mangus
TunerPro Author


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 1810

PostPosted: Wed May 28, 2014 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

I can reproduce the issue, and will fix it for the next build. Your definition is not ruined when you run into this, from what I can tell. I'm not sure why you had to rebuild it.

I'll let you know when I've got a fix.
_________________
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
Mangus
TunerPro Author


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 1810

PostPosted: Tue Oct 07, 2014 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

I neglected to update this thread - this issue is fixed in the latest build. The fix is temporary, and comes at the cost of the amount of time it takes to load an XDF (noticeable only with large XDFs). I'll implement a more robust fix soon, which should actually improve performance beyond that of the pre-fix performance.
_________________
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> Report A Bug All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)