FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
630 bug under Vista

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion
 
daveinet



Joined: 07 Apr 2008
Posts: 36

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 4:29 am    Post subject: 630 bug under Vista Reply with quote

Just installed the latest version under Vista. Now anytime the program loads, I get

"FAILED to Load
Error opening file".

I have to manually load the most recent definition. Previously this worked fine, just start the program and the definition would automatically load fine, but now it gets an error when the program opens.
_________________
Dave
http://www.geocities.com/revconprince/index.html
502 Edelbrock/Howell MPFI Thorleys and Magnaflows - in a 13Klbs motorhome!

"There are 10 types of people in the world, those who understand binary and those who don't"
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)