FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
$EE 8051 94-95 LT1 PCM wont stay connected

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion
 
Black6spdZ



Joined: 16 Mar 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 3:43 am    Post subject: $EE 8051 94-95 LT1 PCM wont stay connected Reply with quote

I downloaded the only ads for the $EE PCM that I could find on moates filebin and imported it into scannerpro. I checked the rs232 echo but everytime I try to connect it gets maybe 10 samples and disconnects. I'm using the Moates USB ALDL BTW. Freescan and datamaster are working so I'm sure I have the basics covered. Any ideas? I cant wait to get some of my histos to work.. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
Black6spdZ



Joined: 16 Mar 2007
Posts: 2

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 6:49 am    Post subject: Reply with quote

Is this project no longer in development?
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
honken



Joined: 15 Dec 2004
Posts: 111
Location: sweden

PostPosted: Fri Apr 13, 2007 1:27 am    Post subject: Reply with quote

Yes it is.
But hi has a lot off other things to do.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
 

 
Mangus
TunerPro Author


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 1791

PostPosted: Sun May 13, 2007 9:27 am    Post subject: Reply with quote

I just tested ScannerPro with EE over the weekend. It works great, but I had to fix some stuff. There's a new build up on the site. Pull it down and try it. I'll upload a sample definition for EE, too. Look in the definitions section for that (on the ScannerPro site).

-M
_________________
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
scook



Joined: 24 May 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon May 24, 2010 3:42 am    Post subject: Reply with quote

Hello,
I just got the beta and I cannot seem to get scanner pro to stay connected to my 94Lt1. I am using a USB ALDL cable which works fine with Tunercat and Datamaster. Any ideas?

Thanks, Scott
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
robertisaar
Author of Defs


Joined: 21 Feb 2009
Posts: 961
Location: Camden, MI

PostPosted: Mon May 24, 2010 7:58 am    Post subject: Reply with quote

try tunerpro V5 in place of scannerpo and the correct EE ADX on the downloads page.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
scook



Joined: 24 May 2010
Posts: 2

PostPosted: Tue May 25, 2010 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

i tried that and it did not work. it seems that Tunerpro cannot find my hardware.

26 May.
I went out this morning and tried again. It seems that the software will find my cable fine, but when I plug into the car, I get a "Hardware not found error."
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)