FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
Logging & Playback

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion
 
moonwell



Joined: 29 Aug 2006
Posts: 15

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 1:45 pm    Post subject: Logging & Playback Reply with quote

Just saw the beta was out & downloaded today. I ran an import on my $A1
.ads file and created a dash. Just tried logging the car in the garage and all
the values were just fluxuating all over the place. Speed kept jumping from
0 to max, RPM bouncing, etc.

So I saved the log & tried to play it back. On the playback screen, the data
won't update unless you hit play, pause, play, pause. This data shows on
the dash, but the items list screen always stays at 0.

Think this is an issue with something in my .adx, or something else? I tried
running the log playback on both my laptop & desktop machines running XP.



Back to top
View user's profile Send private message
 

 
Sil



Joined: 13 Feb 2006
Posts: 38

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

wierd, might be your connection macro...post up your adx file
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
moonwell



Joined: 29 Aug 2006
Posts: 15

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

Here is an ADX
http://www.v6z24.com/misc/tuning/A1-Wideband_moonwell_test09.adx

Does somebody have a .xdl log file that they have recorded under one of the code masks provided with the beta so I could see if it will play that correctly on my machine?
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
moonwell



Joined: 29 Aug 2006
Posts: 15

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Alright, by checking the RS232 Echo box, I got it to show up correctly real-time, but my log playback is still screwed up and the playback doesn't even show the same data that I saw when I was logging.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
moonwell



Joined: 29 Aug 2006
Posts: 15

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

Looks like the current build fixed this playback issue. Smile Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)