FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
scanning live data

 
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> Report A Bug
 
kitttransam



Joined: 12 Jan 2018
Posts: 2

PostPosted: Fri Jan 12, 2018 9:01 pm    Post subject: scanning live data Reply with quote

Is anyone having problems scanning live data on tuner pro? I haven't used it in a few months but it worked fine then. but now I'm getting into burning chips so I want to see everything that's happing. My BLM's are reading and so is the dashboard. I go to list to look at data and blank. only difference is that I just burned my own chip and I have a memcal adapter. car seems to run fine. this is on an 89 corvette. 1227165 ECM 6E ARAP. I also put the ALDL spark advance at 00.00 if that makes a difference.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
kitttransam



Joined: 12 Jan 2018
Posts: 2

PostPosted: Sun Jan 14, 2018 9:04 am    Post subject: Reply with quote

no responses? well I did an experiment. downloaded an older version on my desktop. pretty sure it could be the software itself. so I took pics. version 5.00.9130 has no numbers in the list. version 5.00.8853.00 has numbers in the list. well I tried to post pics but after I'm done and posted it just shows everything in text.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
Mangus
TunerPro Author


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 1801

PostPosted: Sun Jan 14, 2018 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for pinging me about this. I can't reproduce it on the machine I'm now, but will try a few others.
_________________
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
festy



Joined: 17 May 2012
Posts: 25
Location: Oz

PostPosted: Mon Apr 02, 2018 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

Same issue here, I've tried a few different ADX files that have always worked, but getting blank list view (all other views are fine).

One thing I noticed - if you scroll the list up or down quickly, a black/green/red dot briefly appears where the data should be.

I tried removing TunerProSettings.dat but made no difference.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
Mangus
TunerPro Author


Joined: 19 Mar 2003
Posts: 1801

PostPosted: Mon Apr 02, 2018 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

The blank listview is another known issue, probably with the same underlying cause (bugs in the Microsoft C runtime).

I'll be rolling another build soon in hopes to address this, and I'll post it here for y'all to try ahead of general availability.
_________________
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> Report A Bug All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)