FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
bug in graphic view - moving points?

 
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> Report A Bug
 
bernhard



Joined: 15 Aug 2013
Posts: 37

PostPosted: Fri Jul 03, 2015 5:21 am    Post subject: bug in graphic view - moving points? Reply with quote

like the headline.
when I mark in graphic view (3D) several points and try to move them all together, it works only by the mouse.

while trying to move the marked points up/down by tastatur ('+' or'-'), only ONE point is moved.

in 8519 it works perfectly (ok, a little bit slow Wink ), but in 8606 i have the described problem.
both on win xp, SP3


another strange thing: when i check in 8519 for updates, the answer is:
this version is the latest- huu?!

or is NSA on my PC Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> Report A Bug All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)